GYERMEKKOROM

,HOGY IS MŰKÖDIK A VILÁG?

Gyermekkoromban sokszor vizsgáltam a világot. Egy nagy problémát okozó esemény újra és újra a vizsgálat útjára vitt. Nem is volt ez más mint az, hogy a dolgok mitől valósulnak meg. A konkrét terület ahol ez mindig megjelent az volt, hogy amikor a szüleim azt mondták, hogy hétvégén megyünk egy bizonyos fürdőhelyre az esetek nagy százalékában mindig közbe jött valami. Emlékszem még, hogy úgy próbáltam megállapítani, hogy miként is működik mindez, hogy figyeltem mikor elmondtam valakinek, hogy menni fogunk vajon össze jön -e. Az eredmény többségében, a nem megyünk sehová lett a befutó. Gondoltam, akkor hallgatnom kell, nem szabad senkinek dicsekednem, hogy megyünk valahová, hogy kapok valamit mert akkor nem lesz belőle semmi. Ezt követően hallgatni kezdtem az ilyen jellegű dolgokról. Nem mondhatnám, hogy a dolgok jelentősebben változtak volna. De tudtam, hogy valahol itt kell keresnem a megoldást. A keresgélés folytatódott…

A keresgélés a mai napig zajlik.

Amikor hobbiból kezdtem el tanulni, mert foglalkoztatott az emberek élete, ami a mai napig is így van, akkor kezdtem igazán megérteni az emberek működését.

Sokan azt mondják, hogy mindenkinek ugyanaz a módszer nem segíthet. Ebben hittem én is sokáig. Azután sok kísérleti módszer után rá kellett jönnöm, hogy találtam olyan módszereket melyek igenis mindenkin működnek.

Eltelt 10 év, és úgy döntöttem, hogy mostmár szereztem elég tapasztalatot, hogy átadjam az embereknek!

Az elmúlt 10 évben emberekkel foglalkoztam, figyeltem a viselkedési mintákat, problémákat. Rájöttem az azonosságokra és az elme működésének bizonyos mintáira. Sokat segített benne a hipnózis is mint eszköz. Eddig nem posztoltam, nem hirdettem, hiszen nem tökéletesítettem a megértett sémákből létrejött megoldásokat. Most viszont, itt van!

Bővebb info: info@acsrobert.hu
Valamint a BLOGBAN